Grote belangstelling voor Sea Lab

Studenten willen nieuwe ervaring opdoen met wereldschip Bark Europa

Dank voor al jullie interesse in Sea Lab! We hebben inmiddels zo veel aanmeldingen binnen dat de selectie van studenten iets langer duurt dan we hadden verwacht. De studenten die zich hebben aangemeld komen van verschillende opleidingen (van toerisme tot zorg), hebben verschillende achtergronden en kwaliteiten, kortom Sea Lab staat voor diversiteit!

Een belangrijke motivatie voor studenten is dat ze nieuwe mensen willen leren kennen, een nieuwe ervaring willen én aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling (leiding geven, samenwerken)
De studenten die hebben meegedaan aan de Global Game Come On Board hebben inmiddels wel een bericht ontvangen: gefeliciteerd met jullie plekje op het wereldschip! De organisatie heeft indrukwekkende filmpjes van jullie gezien, met inspirerende levensmotto's, handige meeneem-lijsten en zeilroutes: waar we uiteindelijk naar toe gaan, dat blijft nog een verrassing!

Studenten die niet hebben meegedaan aan deze game en wel interesse hebben getoond in dit leeravontuur zijn uitgenodigd voor een motivatiegesprek in de week van 10 mei. Uiterlijk 17 mei 2021 zijn alle namen van de voyage crew bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer interessante artikelen

SEA LAB
LOGIN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram