At your service!

Helpt u onze onderwijsdroom uit te laten komen?

Wat willen wij, jongeren van Friesland: weer contact met elkaar, weer uitdagend onderwijs en weer lekker naar buiten!

Nu hebben we iets moois, iets unieks bedacht: het heeft te maken met onze natuur, het is innovatief en het heeft alles te maken met samen leren. Waar we later écht iets aan hebben….weg uit de schoolbankjes én wel lekker samen leren, er op uit.

Graag delen we onze droom, onze wens met u:

Sea Lab 2022!

  • 28 mbo-studenten van het Friesland College en Aeres, van verschillende leeftijden, achtergronden en opleidingen - gaan samen op
    ontdekkingsreis: wij leren onszelf beter kennen, wij gaan nieuwe vriendschappen aan én we komen weer in contact met onze omgeving door middel van natuuronderzoek. Het ervaren van de global goals, the sustainable development goals, staan centraal.
  • Wij gaan gedurende 5 dagen op reis met klipper De Grote Beer, een schip uit 1911, van 15-20 mei 2022 - schipper Daan Delforterie begeleidt ons.
  • Wat gaan we doen: we leren zeilen op een wereldschip, we doen onder begeleiding van experts natuuronderzoek (zeewater kwaliteit, plastic soep), we gaan op excursie op de Waddeilanden en werken aan onze leerdoelen.
  • Wij zitten dus niet in een standaard leslokaal, maar komen juist uit onze comfortzone en we gaan samen een leeravontuur aan. Dat is Sea Lab.

Sea Lab staat voor: duurzaamheid, kracht en persoonlijk leiderschap!

Dit past bij ons, en volgens ons ook bij u!

Wilt u ons helpen deze droom, onze wens uit te laten komen: Friese jongeren in hun kracht zetten met een leeravontuur?

U kunt een (kleine) bijdrage doneren: alle hulp is welkom!

Natuurlijk zetten wij ons ook graag voor u/uw bedrijf in (denk bijvoorbeeld aan promotiezaken, social media, en huis-tuin-en keuken karweitjes!

Samen even om tafel en de mogelijkheden verkennen?

U kunt ons bereiken via wijmakenimpact@gmail.com of telefonisch via 0647013801

Wilt u ons helpen deze droom, onze wens uit te laten komen: Friese jongeren in hun kracht zetten met een uniek leeravontuur?

U kunt een (kleine) bijdrage doneren: alle hulp is welkom!


0
Tot nu toe gedoneerd
Totaal: € -

Wilt u een ander bedrag doneren? Dat kan op het bankrekeningnummer Friesland College 
 NL66RABO0106432990 onder vermelding van
910-911-90013 donatie SeaLab

Op dit moment zijn er nog geen berichten
SEA LAB
LOGIN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram